Gids slachtoffers loverboys

Kleine gids loverboys. Loverboyproblematiek.Loverboyproblematiek is een maatschappelijk probleem dat veel mensen raakt. Beroepsgroepen zoals politiemensen, docenten, hulpverleners, jongerenwerkers en andere die met jongeren in contact staan. Maar ook ouders, verzorgers en nabije familieleden van meiden en jongens die in relaties verzeild raken die niet goed voor ze zijn zullen graag meer willen weten hoe zo’n situatie in te schatten en wat te doen bij een vermoeden van slachtoffers loverboys.

Deze gids bevat een schat aan actuele informatie over slachtoffers, daders, hulpverlening, het politionele onderzoek en de justitiële vervolging van de daders. Loverboyproblematiek heeft in Nederland de volle aandacht.

button_bestel_largePolitie en justitie hebben de afgelopen jaren veel gedaan om het beter aan te pakken, de slachtoffers staan centraal. Deze gids bevat de meest recente ontwikkelingen in de aanpak van loverboys. En de gids bevat contactgegevens van iedere organisatie die er toe doet in de aanpak van de loverboyproblematiek.

Ellen de Ruiter & Door van der Wiele

 

Auteurs: Ellen de Ruiter & Door van der Wiele
Uitgeverij Kluwer
Verschenen: Oktober 2011